Cum Cumperi?

Cum cumperi?
 


Comanda minima este de 200 RON. 

Comanda online 
Pentru a comanda prin intermediul magazinului online  www.bebelusulfitzos.ro  trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Vom folosi aceasta adresa de e-mail pentru toate comunicarile comerciale si confirmarea comenzilor.

In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul Cumpar. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi.
Atunci cand adaugati un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici puteti revizui cantitatea dorita si puteti elimina produsele ce nu doriti sa le mai comandati. ATENTIE! Comanda minima este de 200 RON.

 Costul de expeditie sub 1 000 ron costa 30 ron iar peste 1 000 ron este gratuit.

Daca v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuiesc modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul Trimite Comanda. Veti fi directionat pe pagina in care vi se solicita informatii despre adresa de livrare si vi se confirma datele personale. De asemenea, aici se stabileste modalitatea de plata. Aceasta poate fi la livrare (Ramburs) sau prin ordin de plata (OP). Daca totul este ok, se apasa butonul Trimite Comanda.

Comanda telefonica
O alta optiune de comanda este comanda telefonica la numarul de telefon 0755 373 457 - reteaua Digi.
Comenzile telefonice se preiau de luni pana vineri intre orele 09:00 - 18:00.

Comanda prin email
Puteti de asemenea sa trimiteti non-stop comenzile prin email la bebelusulfitzos@gmail.com. Va rugam sa ne furnizati cat mai multe informatii despre produsul sau produsele solicitate cat si datele dumneavoastra de contact pentru a va putea raspunde in timp util.

Modalitati de plata
Pentru plata cu OP (ordin de plata), va sunt necesare urmatoarele date:

Sc Expert Baby Invest Srl
J05/323/2008
RO 23220315
Str.Lapusului, Nr.19, Sc.B, Ap.84
Loc.Oradea
Jud.Bihor
RO95 BTRL RONC RT02 5903 4701
Banca Transilvania - Oradea
 
Observatii
* Sediul social nu este un magazin de desfacere, depozit sau showroom. Pentru a programa o intalnire cu reprentantii nostri de vanzari va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail de luni pana vineri intre orele 09:00 - 18:00.
 
** VA RUGAM SA NU EFECTUATI PLATA INAINTE DE A FI CONTACTAT DE UN CONSULTANT DE VANZARI. Pot aparea neconcordante intre stocul afisat pe site si cel real.