Despre Noi

Cine suntem?

Suntem o echipa de spiridusi creativi, curajosi si gata sa scoata pe piata cele mai calitative produse pentru micutul tau. Am infiintat unul dintre cele mai noi magazine online pentru copii, tocmai pentru a le putea pune la dispozitie produse de calitate superioara.

Ce facem?

Facem tot posibilul sa iti rasfatam copilul cu jucarii educative si sa ii facem toate poftele, ajuntandu-l sa se dezvolte si sa priveasca lumea cu ochi creativi. Jucariile noastre sunt concepute pentru a-i acorda micutului o oportunitate sa-si consume energia facand ceva productiv, ceva ce-l va ajuta sa se dezvolte din punct de vedere educational si personal.

Cui ne adresăm?

Ne deschidem bratele tuturor mamicilor si taticilor care iubesc mediul online si care nu isi pot dedica foarte mult timp cumparaturilor fizice. Am lansat aceasta platforma pentru a le usura munca si pentru a le aduce mai aproape produse ce le vor usura procesul de educare a copiilor.

Care ne sunt valorile?

Punem accent pe creativitate si dezvoltare personală si ne bazam pe urmatoarele valori:

  • Sinceritatea si transparenta fata de consumator si colaboratori
  • Decenta si etica in relatiile de dezvoltare a afacerilor
  • Inovatia si eficacitatea in productia si distribuirea produselor
  • Noutate si adaptabilitate in comunicare

 

Ai si tu acasa un spiridus pe care doresti sa-l ajuti sa creasca frumos si sa aiba o copilarie  armonioasa? Rasfoieste paginile site-ului nostru si intra in lumea minunata a jucariilor. Te asteptam cu o gama vasta de produse educative si suntem alaturi de tine si de cel mic in cea mai frumoasa perioada a vietii lui.

Alege ce i se potriveste copilului tau si fa-i viata mai frumoasa, cumparandu-i o jucarie acum!