Termeni si conditii

1. Contract intre Utilizator si Sc Expert Baby Invest Srl. Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale inainte de a utiliza site-ul www.bebelusulfizos.ro.

2. SITE
Site-ul va este oferit de catre Sc Expert Baby Invest Srl .

3. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR
Utilizand acest site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii,fara nici o alta restrictie.Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise,nu puteti utiliza acest site in nici un fel.

4. CONDITIILE FURNIZORULUI
Orice comanda efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a utiliza un produs sau serviciu. Prin completarea formularului de comanda sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentului contract. Daca cererea dvs.va fi acceptata veti primi un e-mail de confirmare (sau orice modalitate de confirmare a comenzii) de la Sc Expert Baby Invest Srl si va intra in vigoare prezentul contract.

5. CUM COMAND ?

Comanda telefonica
Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la numarul de telefon: 0755 373 457. Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.
Comanda se face in numele unitatii de care apartineti  prin fax,semnat si stampilat de catre Comandantul unitatii sau Seful Compartimentului Logistic.

6. ANULARI / MODIFICARI
In cazul in care doriti anulare sau modificarea comenzii,este responsabilitatea dvs.de a informa in scris sau telefonic Sc Expert Baby Invest Srl despre intentiile dvs.
Sc Expert Baby Invest Srl nu poate anula/modifica comanda dvs.inainte de a primi cererea ferma.In eventualitatea modificarii unei comenzi Sc Expert Baby Invest Srl isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

7. TRANSPORT
Expedierea pachetului se va face printr-o firma de curierat rapid,transportul este contra cost oriunde in tara (vezi "Pret Transport"). 
8. MODALITATI DE PLATA
Plata se poate face
• in numerar, la livrare (clienti persoane fizice)
• prin ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice)

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele :
Nume firma :
 
Sc Expert Baby Invest Srl
J05/323/2008
RO 23220315
Str.Lapusului, Nr. 19, Sc B, Ap 84
Loc.Oradea
Jud.Bihor
RO95 BTRL RONC RT02 5903 4701
Banca Transilvania - Oradea   

9. UTILIZAREA SITE-ULUI
Sc Expert Baby Invest Srl nu este responsabila pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

10. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI
 www.bebelusulfitzos.ro nu vinde produse si/ sau servicii care sa fie cumparate de catre minori.Poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/ servicii destinate minorilor,dar achizitionate de catre un adult.

11. INTERZICEREA ACCESULUI PE SITE
Sc Expert Baby Invest Srl isi rezerva dreptul de a interzice oricand accesul pe site fara o notificare prealabila.

12. FORTA MAJORA
Sc Expert Baby Invest Srl nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora.
Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, incendii, inundatii, accidente grave etc., care pot afecta Sc Expert Baby Invest Srl sau furnizorii sai.

13. MODIFICARI ASUPRA SITE-ULUI
Sc Expert Baby Invest Srl isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ul,baza de date,precum si alte caracteristici ale site-ului.

14. CONFIDENTIALITATE
Sc Expert Baby Invest Srl respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor www.bebelusulfitzos.ro si Sc Expert Baby Invest Srl se angajazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. www.bebelusulfitzos.ro si Sc Expert Baby Invest Srl nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.bebelusulfitzos.ro  adresa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.bebelusulfitzos.ro 

15. LEGEA GUVERNANTA
Acesti temeni si conditii reprezinta contractul dintre Utilizator si Sc Expert Baby Invest Srl si ste guvernat de legile din Romania.In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila,in termen de 30 zile de la inregistrarea reclamatiei la sediul Sc Expert Baby Invest Srl.
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul  www.bebelusulfitzos.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.